h-transport.nl

Weten hoeveel het kost om meubilair te verhuizen naar uw nieuwe woning? Vul ons aanvraagformulier in en bekijk direct wat uw kosten zijn.


Hoe Kan Ik Het Beste grote Meubels Verhuizen?

Heeft u hulp nodig met zware meubels verhuizen? Geen probleem! Onze verhuizers staan voor u klaar om te helpen bij het goedkoop verhuizen van uw meubels.

Zwaar meubilair verhuizen

Het is erg belangrijk dat u meubels veilig vervoert. Het is erg makkelijk om letsel op te lopen, bijvoorbeeld bij het tillen van een wasmachine op een trap. Overweeg daarom om uw verhuizing uit te besteden. 

Een ervaren verhuisservice weet goed raad met zware en breekbare meubels. Zij hebben immers duizenden uren aan ervaring met het tillen van fragiele voorwerpen en kostbare antiek meubilair. Vaak is dit veel veiliger en handiger dan zelf een busje huren en zware spullen tillen.

Het transporteren van meubels is vaak ook makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak zijn ze te groot voor een klein busje, u kunt in dit geval het beste een verhuisbedrijf inschakelen. Vaak zijn zij al in een uur klaar voor kleinere opdrachten die alleen bestaan uit het vervoeren van een bank of een kast.

Goedkoop verhuizen van meubels

Grote en zware meubelstukken verhuizen is een aparte taak. Een grote kast moet bijvoorbeeld op een bepaalde manier opgetild worden om deze naar boven te dragen in een trappenhuis. Grote Amerikaanse koelkasten zijn erg zwaar en bovendien kan het ook gevaarlijk zijn om deze naar boven te brengen op steile trappen.

Duur en kostbaar meubilair (die over het algemeen ook erg zwaar zijn) zoals antieke kasten en pianos moeten op een speciale en zorgvuldige ingepakt en getransporteerd worden. Neem contact op met een verhuisbedrijf om te vragen wat u precies nodig heeft. Zij kunnen u advisteren of het gebruik van een verhuislift, steekwagen of ander apperatuur tijdens de verhuizing nodig is.

Waarom bij ons een offerte aanvragen?

Ontvang binnen 5 minuten meerder offertes

Professionele bedrijven bij u in de regio

Prijs schatting : weet waar u aan toe bent

Geheel vrijblijvend en gratis. Geen risico.

Vergelijk offertes en bespaar tijd en geld

Hoe werkt het ?

Stap 1 : Vul het aanvraagformulier in (duurt 2 min). 

Stap 2 : Ontvang meerdere offertes van regionale verhuizers

Stap 3 : Vergelijk en geniet van uw voordelige verhuizing!

Schade voorkomen bij meubeltransport

Wanneer u uw meubels gaat verhuizen is er altijd kans op schade. Er zijn echter veel manieren om dit zo veel mogelijk te beperken. 

Hoe kan ik schade voorkomen bij het verhuizen van meubels?

U kunt professioneel verpakkingsmateriaal aanschaffen of gebruik maken van speciale meubelhoezen. Deze beschermen tegen dingen zoals vocht, zand, krassen en dergelijke andere risicofactoren. Wanneer u gebruik maakt van een verhuisservice zal deze in de meeste gevallen over al deze dingen beschikken. 

Verhuist u zelf en wilt u geld besparen? Overweeg om verhuisdekens en of kleding met tape aan het meubilair vast te binden. Zo creëert u een schokdempende laag tussen de inboedel en de verhuiswagen. 

De vloer van een verhuisbus kan vaak erg vies zijn. Zo is er vaak zand en ander vuil aanwezig die krassen kan veroorzaken op uw meubels. Overweeg om eerst dekens neer te leggen of stukken karton.

Moet ik mijn meubels demonteren voordat bij een verhuizing?

Veel professionele verhuisbedrijven beschikken over een zogeheten demontage service. Zij zullen bij u op locatie netjes al uw meubilair demonteren (indien mogelijk) en netjes klaarmaken voor transport. 

In sommige gevallen kan het ook mogelijk zijn om de items niet te demonteren maar gewoon in hun geheel mee te nemen. Als de kans op schade klein is en er genoeg ruimte aanwezig is in de verhuiswagen dan is dit een geldige optie.

Hoe kan ik zelf zware meubels verhuizen?

Als u een zwaar voorwerp moet verplaatsen kunt u deze eerst op een deken leggen en vervolgens deze over de grond laten verschuiven door aan de deken te trekken. Bindt dingen die open kunnen gaan, zoals bijvoorbeeld kastdeuren, magnatrons en ladekasten, dicht met spanbanden

Vraag vrienden en familie om mee te helpen, voor het verhuizen van meubels is het vrijwel zeker dat u sjouwhulp nodig hebt.

Wasmachine - Piano - Koelkast